FAKTURAKÖP

14 Finansierar din tillväxt
14 Vi övertar kreditrisken
14 Fokusera på det du är bra på

FAKTURA KÖP

Ett företag mår alltid bäst när det finns pengar på kontot. Att vänta 30, 60 dagar eller mer på betalning från kunderna kan därför kännas onödigt länge. Vill du istället få betalt direkt, är du välkommen att sälja dina fakturor till oss. Du väljer själv om du vill sälja enstaka fakturor eller hela din fakturering löpande. Det är lätt att sälja dina fakturor till oss och vi tar hand om fakturautskick, påminnelser och annat.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Du skickar din originalfaktura till oss, vi gör en kreditbedömning av din kund och skickar ut din originalfaktura med en överlåtelsetext och våra betalningsuppgifter. Utbetalningen till dig sker inom 24 timmar efter godkänd faktura och sedan väntar vi på betalt från din kund.

Teckna avtal med oss

Avtalet reglerar bland annat den procentsats som dras från fakturabeloppet – din kostnad för att du säljer dina fakturor.

Skicka fakturan till oss

Du skickar dina originalfakturor till oss via e-post. Så fort vi fått underlagen gör vi kreditbedömning av dina kunder.

Pengarna betalas till ditt konto

Utbetalning inom 24 timmar. Vi sätter in pengarna på ditt företagskonto.

Bevakning

Vi administrerar och bevakar även de fakturor som eventuellt inte blir kreditgodkända och du får betalt så snart din kund betalt till oss.

Följ dina fakturor

Genom våran webb portal loggar du in så kan du på ett enkelt sätt följa alla dina transaktioner. Ni får också statistik och rapporter samt kan följa statusen på era sålda fakturor. Tjänsten är kostnadsfri.

FAKTURAKÖP

Fyll i intresseanmälannedan så kontaktar vi dig för att berätta mer!

15 + 1 =